Abans de res, no se com s´ordenen les fotos. Les he ficat totes i despres les anirem comentant.
En primer lloc, vos presente a les famoses mandonguilles sorpresa. Es diuen així perque ningu les va vore. Com va sobrar carn, vam pensar en fer les mandonguilles, que anaven farcides de formatges de diferents tipus, però a l´hora de cuinar-les vam pensar que hi havia massa menjar i vam decidir no cuinar-les.
Un altre plat. Pastis de carn farcit amb bolets, amb salsa de bolets i reducció de vi negre. Aquest ere el plat fort. No tinc una foto de la presentació del plat ja que se´m va oblidar fer-la, pero encara vaig pescar estos trocets que ningú s´havie menjat encara.
Aquest que tenim a continuació, que es un dels entrants,es el magret de pato. Estava marcat a la planxa, al seu punt. Anava acompanyat de dues salses diferents, una de bolets i una altra de frutes de la passió. (a gust del comensal)
Un altre entrant. (Willy, si lliges este blog, corregeix els noms dels plats, que jo no els recorde del tot be) Raviolis de marisc gratinats amb vieires gratinades amb bechamel i gambes al ajillo. Un plat exquisit, de alto copete.
Este que apareix a continuació, junt amb el cacuccino de foie, ere el primer dels entrants. És un pastis de espàrrecs amb abadejo fumat. També com l´anterior, de alta cuina.
Señores, ponganse en pie para dar la bienvenida al capuccino de foie. A simple vista, pareix un tallat, o un cafe en llet, pero res mes que un dels entrants més exquisits i especials, per no dir també que extrany. (Molt similar al que es va servir en el casament de carlos i gloria.)
Anava acompanyat amb una boleta de foie.
El magret de pato, mentre estava a la planxa. Toque de sal i pebre. Senzill, pero espectacular.
Este es el pastis de carn només eixir del forn. Porte una mescla de carn de porc amb carn de ternera, pa rallat, sal, pebre, nata, llet i ou. (crec que no em deixe cap ingredient).
El magret de pato, mentre estava a la planxa. Toque de sal i pebre. Senzill, pero espectacular.
Este es el pastis de carn només eixir del forn. Porte una mescla de carn de porc amb carn de ternera, pa rallat, sal, pebre, nata, llet i ou. (crec que no em deixe cap ingredient).
Bueno, també es van servir dos tintos que no eren d´ací, un de sud-àfrica i un altre de xile.
WILLY, eres un fenomeno. Me rio de arzak, ferran adrià, subijana i compañia.
I ja, per acabar, agrair en nom de tots els que vam anar a sopar, a Cabedo i a Tere per deixar-nos la casa per a preparar i després sopar allí. Una abraçada de part de tots.
fins a un altre ratet.
BON PROFIT I FELIÇ ANY NOU
2 comentarios:
Com se cuideu eh!!!
Salut i bon any a tots!
Gran Menu. Felicitats als que van participar en la elaboracio. Willy eres un crack.
Publicar un comentario