viernes, 5 de diciembre de 2008

DINAR ASSOCIACIÓ CULTURAL I GASTRONÒMICA AMICS DEL VI

El proper dia 27 de Desembre l'Associació Cultural i Gastronòmica Amics del Vi ens ha convidat al dinar de Nadal. Per a qui no ho sàpiga d'aquesta associació formen part Montse i Juampe, així que es poden considerar una associació germana.
El departament de comunicació de la nostra associació ja ha fet circular el e-mail de la invitació, però per si això no fora prou he pensat que no està de més penjar-ho ací al blog també.
No cal dir que ja estem maquinant a vore quan podem tornar-los la invitació.

"Hola a tots: El proper dia 27 de Desembre esteu convidats a dinar a la "Associacio Cultural i Gastronomica Amics del Vi".9
Per la forma de funcionar la associacio necesite que confirmeu lo mes aviat posible, pues he reservat per a un maxim de 20 persones (caben fins a 30) i si se vol apuntar algu mes pot, pero no li puc asegurar que tingue puesto, perque algun altre soci pot reservar tambe, per lo que agrairie que confirmareu lo mes aviat posible (valga la rebuznancia)
La idea es fer un dinar (el fare jo, pero me fa falta algun pinche) que en un principi tenie pensar fer entrants i, o fer un arros en bogavant (o algo paregut) o fer rellomello en salseta de bolets, pero decidire jo que soc el que cuine per lo que a lo millor no dinem aixo, el tema es dinar junts. Despres poden quedarmos a fer unes copetes o lo que cadascu vullgue.
La associacio cobre a cada asistent 3€ per "alquiler del local" i neteja, que la fa una dona al dia següent. El menjar se pague "a escote" i la beguda se pague a preus populars. La botella de vi se cobre a 2 € sobre el preu de cost, el cubalibres a 2'5€ etc....
Pense que es una bona oportunitat de fer un dinar de Nadal que se podrie repetir a lo llarg dels anys, no? Les reserves me les feu a mi al mail samencs@hotmail.com i si teniu algun dubte 671082263 (el meu mobil de curro)."

2 comentarios:

Conrado Albert dijo...

Una gran idea ,com sempre Juampe. Jo m´apunte.

Anónimo dijo...

Estic esperant a que vos apunteu..... Per favor, no tardeu

juampe